10 Ekim 2011 Pazartesi

Agua de Loewe Mediterraneo Loewe

Üst notalar:tarhun otu,portakal,afrika portakal çiçeği
Orta notalar:yasemin,müge,ardıç
Alt notalar:misk,sedir,vanilya

Tekin acara gittiğim zaman yeni çıkan parfümlere göz atmıştım ve ilk gözüme çarpan Loewe Mediterraneo'yu denemiştim. İlk notalarıyla beraber Lowe oldukça ferah ağaçsı bir koku karşıladı beni. Aslında şu soğuk kış günlerine girdiğimiz zaman diliminde Loewe markasının bu mevsimde böyle bir koku çıkarmış olması garip. Çünkü cehennem gibi sıcak olan geçtiğimiz yaz günlerinde bu koku serin bir meltem misali tenimizde essin istemezmiydik. Ben isterdim, çünü ben bu kokuyu sevdim. Ağaçlarla çiçeklerin narenciye notalarıyla hoş bir uyumu..

Loewe markasının genel olarak kokularını denediğim zaman beni çok heycanlandırdıklarını söyleyemem.Genel olarak şekerli yapıda kokular üreten bu marka Türkiye'de sadece Tekin Acar'ın bünyesinde olduğu için mağza çalışanları tarafından hep özel bir markaymış gibi lanse ediliyor.

Parfüme gelmek istersem. Adından da anlaşılacağı gibi yine bir akdeniz kokusu, mediteraneo yazınsının okur okumaz merakımı celbetti.  Ardıç, selvi ve belkide içeriğinde bahsedilmeyen ağaçlarla güzel bir yapıya sahip. Ama denediğiniz zaman çok farklı bir koku olmadığını düşüneceksiniz. Çünkü benzerleri oldukça mevcut ki ben bir miktar Fa'nın  Carribean Lemon isimli kolonyasına benzettim diyebilirim. Fiyatının parfüme nazaran birkaç gömlek fazla olduğunu düşünüyorum. Ama bu olumsuz özellikleriyle yinede hoş bir koku olduğu kanısındayım

5 yorum:

  1. Süper bir koku. Tanıtım numunesini kullandım. Şuan arıyorum. Tek kelimeyle harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir parfüm olduğu konusuna bende katılıyorum...

      Sil
  2. Mail adresim soysalgul@hotmail.com Türkiye/Ankara için bu parfümü bulabileceğim bir adres önerebilirseniz. sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili adsız Aqua de Loewe parfümünü ben Tekin Acar'da denemiştim. Bildiğim kadarıyla sadece Tekin Acar mağazalarında bulunan bir marka. Kendi sitesinden Ankara'da hangi noktalarda mağazaları olduğunu bulabilirsiniz. Ben Ankara'yı bilmediğim için nerde olduğu hakkında bir fikrim yok...

    YanıtlaSil